Vilkor

HEMSIDA >> VILKOR


VILKOR

BOKNINGS VILLKOR:


De allmänna villkoren gäller avtalets ingående mellan Survival Centre Svaneholm och kunden. För grupper gäller de för den person som lägger order på gruppens vägnar. Skriftliga avtal kan göras via mail eller via vår e-postadress. Alla våra erbjudanden är inte bindande. Vi kan inte garantera att allt är klart för uthyrning när som helst. Vid topptider, speciellt under sommarmånaderna, rekommenderas en tidig bokning.


Tillämpning

Följande allmänna villkor gäller för alla erbjudanden, bokningar och kontrakt för alla hyresobjekt hyrs av Survival Center Svaneholm.


Avtalets omfattning

Vi är inte en rese arrangör men ger våra kunder hyrda föremål som hyrd egendom (hyreskontrakt). Hyresavtalet innehåller i grunden endast tillhandahållandet av de överenskomna hyresobjekten och - beroende på bokningen - transport. Ytterligare vård ingår ej i hyresavtalet.


Ansvar

Vi är inte ansvariga för personskador eller skador på egendom som orsakas av dig eller tredje part genom användning av hyresobjekten. Användningen av hyrda föremål är alltid på egen risk. Vid användning av kanoter och kajaker, bärandet av flytvästar är obligatoriskt. Dessa är bara simmahjälpmedel som garanterar ingen säkerhet om du passera ut. Barn under 16 år kan endast delta om de åtföljs av en vuxen. Vuxna och barn måste kunna simma.

Du är fullt ansvarig för materialets skick under hyresperioden. Hyresobjekten måste returneras fullständigt, rengöras och i perfekt fungerande skick. Vid förlust, stöld eller skada på den hyrda egendomen ska skadan ersättas till ersättningsvärdet. Det är inget ansvar för förlust eller skada på privat egendom.

De angivna tour exempel för kanot / kajak är turförslag som har testats och sammanställts efter bästa vi vet. Dock kan ingen garanti och ansvar för informationens noggrannhet antas. Det finns ingen rättslig bärkraft rätt. De turförslag görs av hyresgästen på egen risk.

Vi är inte ansvariga för förseningar som vi inte är ansvariga för (trafikstockningar, vägavstängningar, olyckor etc.). Vi är inte ansvariga i fall av force majeure, det vill säga i situationer som kan uppkomma från väderförhållanden, vattnets stängning av en myndighet etc.

Anvisningarna från vår personal ska följas.


Avtal

Kundens bokning kan göras personligen, per telefon, skriftligen eller via e-post och är juridiskt bindande. För bekräftelse, får kunden ett skriftligt hyresavtal. För kontrakt krävs en lägsta ålder på 18 år. Vid bokning accepterar kunden dessa villkor. Registranten av en grupp agerar som representant för de övriga deltagarna. Om du bokar utan att registrera, kommer dessa Villkor att accepteras efter avslutad skriftlig eller muntlig leasing. Vid mottagandet av bokningsbekräftelsen kommer 50% av det totala beloppet att betalas inom 10 dagar, resterande beloppet 30 dagar före ankomst, om inte annat avtalats.

Om du bokar inom 30 dagar före ankomst debiteras det totala beloppet direkt vid bokningen.


Skyldighet att samarbeta

Vid transport till startpunkten eller från uppsamlingsplatsen deltar deltagarna i lastning och lossning av hyresartiklar och personliga tillhörigheter. Kunden är skyldig att följa gällande miljö- och naturskyddsbestämmelser. Kunden och varje medföljande turnédeltagare är skyldiga att avstå från överdriven konsumtion av alkohol under turen. Personer som redan påverkas av alkohol eller droger innan turen börjar, utesluter vi från kontraktet.


Retur tider

Returdatum är bindande. Förlängningar är endast möjligt efter överenskommelse. Om hyresobjekt returneras före kontraktets slut är det inte rätt till delvis återbetalning av hyresavgifter.


Avbokningsregler

Du kan när som helst dra tillbaka kontraktet. Återkallelsen är i allmänhet att deklareras skriftligen. Vi behöver ersättning för administrationskostnaderna och för förlust av intäkter / inkomster som sannolikt kommer att uppstå vid återkallandet.

• En avbokningsavgift på 300 kronor betalas för varje uppsägning av hyresavtalet.

• 90 dagar till 60 dagar före ankomst 10% av hyresbeloppet plus en avbokningsavgift på 300, - SEK

• 59 dagar till 30 dagar före ankomst 30% av hyresbeloppet plus en avbokningsavgift på 300, - SEK

• Från 29 dagar till 15 dagar före ankomst, 50% av hyresbeloppet plus en avbokningsavgift på 300 kr

• från 14 dagar till avresa 100% av hyresbeloppet.


Andra:

  Survival Center Svaneholm HB förbehåller sig rätten att ändra överenskommelser på grund av omständigheter utanför vår kontroll. Vi försöker använda sunt förnuft när problem uppstår.

 

Ansvar för länkar

Denna webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser, så kallade externa länkar. Innehållet i dessa externa länkar är bortom vår kontroll, så att vi inte tar något ansvar för sådant innehåll. Ansvaret ligger alltid hos respektive operatör av yttre sidor. Vid tidpunkten för att länka de externa länkarna såg inga rättsliga överträdelser upp. Den permanenta övervakningen av externt innehåll för lagliga överträdelser utan specifik information är inte rimligt. Skulle vi få kännedom om överträdelser, tar vi omedelbart bort motsvarande externa länkar.


Copyright /upphovsrätt

Den svenska upphovsrätten och upphovsrättslagstiftningen gäller innehållet som publiceras på denna sida. Om kopiering, bearbetning, distribution eller annan form av exploatering utanför den svenska upphovsrätten kräver det skriftligt samtycke från respektive upphovsman. Kopiering eller nedladdning av dessa sidor är endast tillåtet för privat bruk, men inte för kommersiell användning. Om inte vi fungerar som operatör och skapare av innehållet, respekteras upphovsrätten från tredje part. Vi strävar alltid efter att markera sådant innehåll som innehåll från tredje part. I händelse av att vi, trots vårt noggranna arbete, märker upphovsrättsintrång, ber vi dig att informera oss så att borttagandet av innehållet kan ordnas omedelbart.


Ineffektivitet av enskilda bestämmelser

Ogiltighet av enskilda bestämmelser motiverar inte ineffektiviteten av kontraktet i övrigt. Om du har frågor om dessa villkor står vi till ditt förfogande.


Jurisdiktionen är Säffle.


ANVÄNDARVILLKOR WEBSHOP


Vi ingår inte avtal med personer under 18 år utan målsmans godkännande, vilket i praktiken innebär att vi tyvärr inte säljer till personer under 18 år.


1 RETURPOLICY/ÅNGERRÄTT


Du har 14 dagars ångerrätt när du handlar på distans eller utanför säljarens affärslokal.

Ångerfristen börjar löpa dagen efter du tagit emot varan.

Ångerrätten gäller inte för alla sorters köp. Den gäller exempelvis inte när du köper en specialtillverkad produkt.

Tänk på att ångra dig skriftligen och spara en kopia som bevis.


Du kan returnera produkten inom 14 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning ske. Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar en produkt och ange spårningsnummer samt en kort beskrivning av vad ärendet gäller.


Survival Center Svaneholm HB föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen från leveransservice eftersom det gör det lättare att spåra paketet om det skulle behövas. Survival Center Svaneholm HB kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur. Om du har betalat via faktura behöver vi ett bankkontonummer så att vi kan överföra pengarna. Det enklaste är om du skickar bankkontonumret till oss via e-post.


1.2 EXKLUDERAT FRÅN RETURPOLICY


En del varor kan inte returneras:


Färskvaror såsom mat, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras.


Andra exempel på produkter som kan inte returneras är:


-Nedladdningsbara programvaror,


-Varor som har konfigurerats av standardkomponenter enligt kundens önskemål,


-Byggsatser (t.ex. armborst byggsatser) och andra delar som kunden har monterat.


1.3 FRAKT


För att kunna returnera din produkt behöver vi ett ett kvitto eller inköpsbevis. Var vänlig och skicka inte tillbaka produkten till tillverkaren. Skicka istället din produkt till: Survival Center Svaneholm HB, Storgatan 24, 662 50 Svanskog, Sweden


Du måste betala för dina egna fraktkostnader för produkter som du returnerar. Fraktkostnader återbetalas inte. Om du får en återbetalning, kommer kostnaden för returfrakten dras av från återbetalningen. Hur lång tid det tar innan du får en ny produkt beror på var du bor.


Om du skickar en artikel som är värd mer än 700 kr kan det vara en god idé att använda en leveransservice som går att spåra eller köpa en fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få varan som du returnerar.


2. ÅTERBETALNINGSPOLICY


Vår policy gäller i 14 dagar. Om det har gått mer än 14 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten får inte heller ha använts och måste vara i samma skick som när du fick den. Produkten måste returneras i originalförpackningen.


2.1 ÅTERBETALNING


När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi att meddela dig via e-post. Vi kommer också att meddela dig om vi kommer att göra någon återbetalning eller ej.


Om returen godkänns, kommer återbetalning ske automatiskt till din bank konto inom ett visst antal dagar.


2.2 SEN ELLER UTEBLIVEN ÅTERBETALNING


Om du inte har fått någon återbetalning ber vi dig först kontrollera ditt bankkonto igen. Kontakta därefter din bank då det oftast tar lite tid innan återbetalningen görs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, ber vi dig kontakta oss på: webshop@survivalcenter-svaneholm.se.


2.3 REAVAROR


Återbetalning sker endast för varor till ordinarie pris - inte för reavaror.


2.4 BYTEN


Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till: webshop@survivalcenter-svaneholm.se och artikeln till: Survival Center Svaneholm HB, Storgatan 24, 662 50 Svanskog, Sweden


3. INTEGRITETSPOLICY


Survival Center Svaneholm HB, på denna sida benämnt som Survival Center Svaneholm HB eller vi, tar seriöst på den personliga integriteten för besökare på vår webbsida och användare av tjänsterna som vi erbjuder på websidan, webshop och våra plattformar i sociala medier.

Vår målsättning är att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi tar ansvar för att personuppgifter som behandlas av Survival Center Svaneholm HB används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från maj 2018 dataskyddsförordningen (GDPR)1.

När du besöker/använder vår websida, tjänster eller kommunicerar med oss t ex via e-post kan vi komma att samla in uppgifter om dig som t. ex. namn, adress, postadress, e-postadress, telefonnummer, identifikationsuppgifter, information om din användning av våra tjänster och produkter och transaktionshistorik. Vidare kan vi komma att samla in teknisk data om de enheter du använder, däribland IP-adress, unikt enhets-ID, typ av webbläsare och cookieinformation.

Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen med behandlingen eller för att fullgöra rättsliga skyldigheter.

Denna informationstext förklarar hur Survival Center Svaneholm HB hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.


1. 1. Grundläggande information om databehandling och rättsliga grunder


1. Denna sekretesspolicy anger att arten, omfattningen och syftet med behandlingen av personuppgifter

inom vårt online-erbjudande och relaterade webbplatser, funktioner och innehåll (gemensamt kallat härsom "online-erbjudande" eller "webbplats"). Den sekretesspolicy gäller oavsett de använda domänerna, systemerna, plattformernar och enheterna (t ex stationära eller mobila) som online erbjudandet körs på.


2. De använda termerna, t.ex. "Personuppgifter" eller deras "bearbetning" hänvisar vi till definitionerna i artikel 4 i GDPR.


3. Personuppgifterna för de användare som behandlas i samband med detta online-erbjudande innehåller lagerdata (t.ex. namn och adresser till kunder), kontraktsdata (t ex tjänster som används, betalningsinformation), användningsuppgifter (t.ex. de webbplatser som besökts i vårt online-erbjudande , intressen för våra produkter) och innehållsuppgifter (t.ex. inmatningar i kontaktformuläret).


4. Termen "användare" omfattar alla kategorier av personer som påverkas av databehandling. Dessa inkluderar våra affärspartners, kunder, intressenter och andra besökare på vårt online-erbjudande. De använda termerna, t.ex. "Användare" ska förstås vara könsneutrala.


1. Vi behandlar personuppgifter endast i enlighet med gällande bestämmelser om dataskydd. Det innebär att användarnas data endast behandlas om det finns ett lagligt tillstånd. Det är särskilt om databehandlingen för tillhandahållande av våra kontraktspliktiga tjänster (t.ex. beställning av varor) samt onlinetjänster

eller krävs enligt lag, finns samtycke från användaren samt våra legitima intressen (dvs. intresse för analys,

optimering och ekonomisk drift och säkerhet för vårt online-erbjudande i den mening som avses i artikel

6.1 lit. GDPR, skapande av profiler för reklam och marknadsföring samt insamling av åtkomstdata och

användning av tjänster från tredje part).

2. Vi påpekar att den rättsliga grunden för godkännandena är artikel 6 para 1 lit. a. och artikel 7 GDPR,

den rättsliga grunden för behandlingen för utförandet av våra tjänster och utförandet av kontraktsåtgärder

är Art. 6 para 1 lit. b. GDPR,

den rättsliga grunden för bearbetning för att uppfylla våra lagstadgade skyldigheter är Art 6 para 1 lit. c. GDPR, och den rättsliga grunden för bearbetning för att skydda våra legitima intressen är Art 6 para 1 lit. f. GDPR.


1. 2. Säkerhetsåtgärder


1. Vi tillhandahåller state-of-the-art organisatoriska, kontraktsmässiga och tekniska säkerhetsåtgärder för att säkerställa att lagar om dataskydd följs

och för att skydda de data som behandlas av oss mot oavsiktlig eller avsiktlig manipulation, förlust, förstörelse eller mot obehöriga personers tillgång.


2. Säkerhetsåtgärderna innefattar i synnerhet krypterad överföring av data mellan din webbläsare och vår server.


1. 3. Överföring av data till tredje part och leverantörer av tredje part


1. En överföring av data till tredje part händer bara av rättsliga krav. Vi skickar endast användarnas data till tredje part om så är fallet, på grundval av artikel 6 para 1 lit. b) GDPR krävs för kontraktsändamål eller baserat på legitima intressen i enlighet med Art. Art 6 para 1 lit. f. GDPR på den ekonomiska och effektiva driften av vår affärsverksamhet.


2. Om vi använder underleverantörer för att tillhandahålla våra tjänster ska vi vidta lämpliga rättsliga försiktighetsåtgärder och lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter i enlighet med gällande lag.


3. Om, inom ramen för denna sekretesspolicy, innehåll, verktyg eller andra medel används av andra leverantörer (gemensamt benämnda "tredje part") och vars säte är beläget i ett tredjeland, antas det att dessa uppgifter kommer att överföras till tredjepartsleverantörers hemvist. Tredjeländer är länder där GDPR inte är en direkt tillämplig lag, det vill säga i princip länder utanför EU eller Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Överföringen av data till tredje land sker antingen när det finns en lämplig nivå av dataskydd, användarens medgivande eller annan juridisk tillstånd.


1. 4. Tillhandahållande av avtalsenliga tjänster


1. Vi behandlar inventeringsdata (t ex namn och adresser och kontaktuppgifter för användare), kontraktsdata (t ex tjänster som används, namn på kontaktpersoner, betalningsinformation) för att uppfylla våra avtalsförpliktelser och tjänster i enlighet med art. Art 6 para 1 lit b. GDPR.


2. Endast om du vill beställa via vår hemsida / webbshop är det nödvändigt att lämna dina uppgifterna för utförandet av kontraktet. Den rättsliga grunden för databehandling i detta fall är (dessutom) artikel 6.1 b GDPR. För att säkra spårbarhet sparar vi uppgifter om vår kommunikation med dig i 12 månader och av skattemässiga skäl enligt artikel 6 para 1 lit. c GDPR.


3. Som en del av registreringen och omregistreringen samt användningen av våra onlinetjänster sparas IP-adressen och tiden för respektive användarhandling. Lagringen baseras på våra legitima intressen, liksom användarens skydd mot missbruk och annan obehörig användning. En överföring av dessa uppgifter till tredje part sker inte, såvida inte det är nödvändigt för åtal för våra fordringar eller det finns en laglig skyldighet i enlighet med. Art 6 para 1 lit. c GDPR.


4. Vi bearbetar användningsdata (till exempel de besökta webbsidorna i vårt online-erbjudande, intresse för våra produkter) och innehållsdata (t.ex. poster i kontaktformuläret eller användarprofilen) för reklamändamål i en användarprofil för att informera användaren t.ex. att visa produktinstruktioner baserade på deras tidigare använda tjänster.


1. 5. Kontakt


1. När du kontaktar oss (via kontaktformulär eller e-post) behandlas dina uppgifter för att behandla kontaktförfrågan. (enligt artikel 6.1 b DSGVO)


2. Din personliga information lagras endast så länge som det krävs för att uppfylla syftet med behandlingen eller så länge vi måste lagra dem enligt lag. Då informationen tas bort eller oidentifierad säkert så att de inte längre kan kopplas till dig.


1. 6. Kommentarer och inlägg


1. Om användarna lämnar kommentarer eller andra bidrag baseras deras IP-adresser på våra legitima intressen i den mening som avses i artikel 6 para 1 lit. f. GDPR lagras i 7 dagar.


2. Detta är för vår egen säkerhet om någon lämnar olagligt innehåll i kommentarer och bidrag (förolämpningar, förbjudet politisk propaganda, etc.). I det här fallet kan vi själva åtalas för kommentaren eller posten och är därför intresserade av författarens identitet.


1. 7. Samling av åtkomstdata och loggfiler


1. Baserat på våra legitima intressen i enlighet med artikel 6 para 1 lit. f. GDPR vi samlar in data om varje åtkomst till servern där tjänsten finns (så kallade loggfiler). Åtkomstdata inkluderar namn på den hämtade webbsidan, filen, datumet och tidpunkten för hämtningen, mängden data som överförts, meddelande om lyckad hämtning, webbläsartyp och version, användarens operativsystem, referreringsadress (den tidigare besökta sidan), IP-adressen och den begärande leverantören ,


2. Logfilinformation lagras för säkerhetsändamål (till exempel för att undersöka missbruk eller bedräglig verksamhet) i högst 7 dagar och raderas sedan. Uppgifter vars ytterligare behållande krävs för bevisupptagning ska undantas från uppsägningen tills den slutliga förtydligandet av händelsen är klar.


1. 8. Cookies


När du besöker vår hemsida lagrar vi cookies på din dator.


1. Cookies är information som sänds av vår webbserver eller tredjeparts webbservrar till användarnas webbläsare och lagras där för senare hämtning. Cookies kan vara små filer eller andra typer av informationslagring.


2. Vi använder "session cookies" som endast lagras under pågående besök i vår online-närvaro (till exempel för att möjliggöra lagring av din inloggningsstatus eller kundvagnens funktion och därmed användningen av vårt online erbjudande). I en session cookie lagras ett slumpmässigt genererat unikt identifieringsnummer, ett så kallat session-ID. Dessutom innehåller en cookie information om dess ursprung och förvaringsperioden. Dessa cookies kan inte spara några andra data. Sessionskakor raderas om du har slutat använda vårt online-erbjudande och har t.ex. loggat ut eller stängt webbläsaren.


3. Cookies för statistik

Vi använder cookies för att kunna samla ihop statistik. Det ger oss bland annat en möjlighet att få en överblick över hur många människor som besöker olika delar av vår hemsida, så att vi kan göra den så användarvänlig som möjligt.

Information som vi kan tänkas spåra inkluderar:


Kundens IP-adress

Webbläsarens version eller datorns operativsystem

Antalet länkar kunden klickar inom webbsidan

Stat eller land kunden öppnar webbsidan från.

Datum och tid för kundens besök

Namnet på kundens internetleverantör

Antalet sidor kunden tittade på inom webbsidan

Vi använder statistik för att förbättra användbarheten. Informationen i statistiken är helt anonym och kommer inte att kopplas till dig som användare.


4. Om användare inte vill ha cookies lagrade på sin dator kommer de att bli ombedda att inaktivera alternativet i webbläsarens systeminställningar. Sparade cookies kan raderas i webbläsarens systeminställningar.

Uteslutning av cookies kan leda till funktionella begränsningar av detta online-erbjudande.


5. Du kan välja att använda cookies reklamändamål via nätverksannonseringsinitiativets borttagningssida (http://optout.networkadvertising.org/)

och den amerikanska webbplatsen (http://www.aboutads.info / val)

eller den europeiska webbplatsen (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/).


1. 9. Integrering av tjänster och innehåll av tredje part


1. Inom vårt online-erbjudande baserat på våra legitima intressen (dvs. intresse för analys, optimering och ekonomisk drift av vårt online-erbjudande i enlighet med artikel 6 (1) f. GDPR) använder vi oss av innehålls- eller tjänsteerbjudanden från tredje part för att tillhandahålla deras innehåll och tjänster, till exempel inkludera videor eller teckensnitt (gemensamt benämnt "innehåll"). Detta förutsätter alltid att tredje partens leverantörer av detta innehåll uppfattar användarens IP-adress eftersom de inte kunde skicka innehållet till webbläsaren utan IP-adressen.

IP-adressen krävs därför för presentationen av detta innehåll. Vi strävar efter att bara använda innehåll vars respektive leverantörer använder IP-adressen enbart för leverans av innehållet.


2. Följande presentation ger en översikt över leverantörer från tredje part såväl som deras innehåll samt länkar till deras dataskyddsdeklarationer vilka ytterligare noterar om bearbetning av data och för det mesta som redan nämnts här innehåller motsägelsefulla möjligheter (så kallad opt-out):

• Externa teckensnitt från Google, Inc., https://www.google.com/fonts ("Google Fonts"). Integreringen av Google-teckensnitt görs genom ett serveranrop på Google (vanligtvis i USA). Sekretesspolicy: https://www.google.com/policies/privacy/, opt-out: https://www.google.com/settings/ads/.

• Kartor som tillhandahålls av Google Maps tredje part Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sekretesspolicy: https://www.google.com/policies/privacy/, opt-out: https://www.google.com/settings/ads/.

• Google Drive

https://policies.google.com/technologies/types?hl=sv

• YouTube-videoklipp från tredje part YouTube Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sekretesspolicy: https://www.google.com/policies/privacy/, opt-out: https://www.google.com/settings/ads/.


1. 10. Användarnas rättigheter


1. Användare har rätt att på begäran få information kostnadsfritt om de personuppgifter som vi har lagrat om dem.

(Art. 15 GDPR)


2. Användare ska dessutom ha rätt att korrigera felaktiga uppgifter, begränsa användningen och radering av deras personuppgifter, om tillämpligt hävda sina rättigheter till dataöverförbarhet och vid mottagande av olaglig databehandling lämna in ett klagomål till den behöriga tillsynsmyndigheten.

(Art. 16 GDPR, Art. 17 GDPR, Art. 18 GDPR, Art. 20 GDPR)


3. På samma sätt kan användarna återkalla samtycke generellt med konsekvenser för framtiden.


1. 11. Radering av data


1. De data som lagras hos oss tas bort så snart de inte längre är nödvändiga för sitt avsedda ändamål och raderingen strider inte mot lagstadgade lagringskrav.


2. Om inte användarnas data raderas eftersom de är nödvändiga för andra och rättsligt tillåtna ändamål kommer deras användning att begränsas.

Det betyder att data är blockerade och inte används för andra ändamål. Detta gäller till exempel för uppgifter om användare som måste hållas av skattemässiga skäl.


1. 12. Rätt till invändning


Användare kan när som helst invända mot användningen av deras personuppgifter i enlighet med lagliga krav. Invändningen kan särskilt göras mot användning för direkt marknadsföring.

Om du vill veta mer om dataskyddslagstiftningen och dina rättigheter kan du läsa mer här

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SV/TXT/?uri=CELEX:32016R0679

Om du skulle anse att vår användning av dina personuppgifter inte sker i enlighet med dataskyddslagstiftningen ber vi dig att kontakta oss, se avsnittet kontaktuppgifter nedan. Du har även rätt att klaga till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet.


1.13.Externa länkar


Denna sekretesspolicy gäller endast hur Survival Center Svaneholm HB behandlar dina personuppgifter i samband med vår hemsida eller vår webshop.Vår websida eller webshop kan ibland innehålla länkar till externa webbplatser eller tjänster som vi inte kontrollerar. Om du följer en länk till en extern websida uppmanas du att ta del av de principer för personuppgiftsbehandling och information om cookies som gäller för den aktuella sidan.


1.14. Behandling av personuppgifter om barn


Vår websida eller webshop riktar sig inte till barn och Survival Center Svaneholm HB samlar därmed inte medvetet in personuppgifter om barn. Om du är målsman och blir medveten om att ditt barn lämnat personuppgifter till Survival Center Svaneholm HB ber vi dig att kontakta oss på de adresser som anges i textstycket nedan, för att du ska kunna utöva dina rättigheter avseende exempelvis rättelse eller borttagning


1.15. Kontaktuppgifter


Survival Center Svaneholm HB (org. nr. 969725-6049) är personuppgiftsansvarig för hanteringen av dina personuppgifter. Om du vill ha ytterligare information om hur dina personuppgifter hanteras, kontakta oss genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran som skickas till:


Survival Center Svaneholm HB

Storgatan 24

662 50 Svanskog


I brevet önskar vi att du uppger ditt namn, adress, e-post, telefonnummer samt personnummer i tillägg till ditt ärende. Bifoga även en kopia av din legitimation. Svar kommer att skickas till din folkbokföringsadress.


1. 16. Ändringar i säkerhetspolicyen


1. Vi förbehåller oss rätten att ändra säkerhetspolicy för att anpassa den till ändrade juridiska situationer, eller till ändringar i tjänsten och databehandling. Detta gäller dock endast för deklarationer av databehandling. Om användarnas samtycke krävs eller delar av sekretesspolicyen innehåller bestämmelser i avtalsförhållandet med användarna kommer ändringarna endast att göras med användarnas samtycke.


2. Användare uppmanas att regelbundet informera sig om innehållet i sekretesspolicyen.


1 Europaparlamentets och Rådets Förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och om upphävande av direktiv 95/46/EG (allmän dataskyddsförordning).


3.1 ONE.COM


Vår butik sköts av One.com. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina uppgifter lagras hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg.


4. ÄNDRINGAR AV DESSA ANVÄNDARVILLKOR


Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Användarvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet.


Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.


Om vi gör väsentliga ändringar i den här policyn kommer vi att meddela dig här att policyn har uppdaterats, så att du vet vilken information vi samlar in, hur vi använder den, och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller offentliggör den.


Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta att sälja produkter till dig.


5. FORCE MAJEURE

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför Säljföretagets kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Säljföretaget befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.


Vem är avtalspartner?

Survival Center Svaneholm HB

Org.nummer: 969725-6049

Moms Nr.: SE969725604901

Innehar F-skattesedel

Storgatan 24

662 50 Svanskog